Vyjeli jsme na OBROK!

A že jsme si to slibovali už pěknou řadu let. V první vlně přihlašování jsme neuspěli, ale o to víc jsme si dali záležet na druhé přihlašovací vlně a vyplatilo se! 

Co se pamatuji, tak náš roverský kmen od doby, co je obnovený (2011) ještě na žádné takové akci nebyl. No ne že bychom i tak neměli co dělat, to jo. Program jsme si vymejšleli sami počínaje vandrováním, cyklovýlety, a konče třeba filmovými nocemi a vlastní kapelou. Ale moci si zažít, že i ve věku rovera někdo připraví program pro Vás, je parádní. A navíc jste tam mohli potkat přesně ty skvělý, podobně nalazený lidi, díky čemuž se celá tahle akce jevila jako milej a atmosférou vcelku rodinnej festival.

A i když nám část pobytu propršelo, nenechali jsme se odradit od žádných programů (a to i těch vodních, jako třeba paddleboarding), přednášek ani koncertů. A že bylo o co stát.

Naučili jsme se tančit swing, vyměňovali si nápady na aktivity s dalšími roverskýmy kmeny, v sobotu řádně odvolili a také navázali nová přátelství. A to je jen zlomek z našich zážitků. Fotek bohužel přehršel není, protože byl program tak záživný, že na focení nebylo příliš času. Ale na ty, co máme se můžete podívat níže a přikládáme jedno závěrečné video 🙂

 videozáznam naleznete také zde:
https://drive.google.com/open?id=1GWqanUEzjYU3-tbbsqxNDvb-sGaRqatS
Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.